Yöneticimizin Mesajı

Bandırma Devlet Hastanesi Yöneticisi / Başhekim

Op.Dr. Muzaffer ŞENVELİ

Yöneticinin Mesajı :

Hastanemiz modern tıbbın en son teknikleriyle teşhis ve tedaviyi prensip edinip, çağdaş tıbbın gereklilikleri ve hasta memnuniyetini ön planda tutma ilkesi ile en yüksek kalitede hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiştir.

İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutan bir hizmet anlayışıyla halkımıza hak ettiği değeri gösterebilmek için emeğini, sevgisini ortaya koyan en üst düzeydeki yöneticisinden tüm çalışanlarına kadar, çağdaş, güvenilir yapımızla, her zaman kendimizi yenileme ve geliştirme gayreti içinde olacağız. En iyi hizmet kalitesini yakalamak için çalışıyoruz ve bu konuda kararlıyız ve inançlıyız. Başarıların el ele verilerek, ekip çalışmasıyla sağlanacağının bilincindeyiz.

Değerlerimiz; çalışkanlık, dürüstlük, yenilikçilik, insan haklarına saygı, etik değerlere bağlılık ve ahlaki değerlere saygılı olmaktır.

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeniz dileğiyle

Uz.Dr. Muzaffer ŞENVELİ
 Hastane Yöneticisi / Başhekim